Rust in huis en meer verbinding met je kind

Je hebt het gevoel dat je kind(eren) nooit naar je luisteren

Je kind(eren) luisteren nooit als jij eens iets van ze vraagt en elke ochtend is het strijd om op tijd op school te komen. Zó irritant! Voor je gevoel negeert je kind je gewoon. Je kinderen lijken nooit eens te luisteren en mee te werken. Wat je ook doet, er wat van zeggen, mopperen, waarschuwen, boos worden of straffen, niks lijkt te helpen.

Je kind vertoont 'lastig'gedrag

Het lijkt wel of er constant strijd en gedoe thuis is. Je bent voor je gevoel constant ‘politieagentje ‘ aan het spelen. Je mist de rust en harmonie in huis waardoor het voor je gevoel niet meer gezellig is.Je bent de hele dag streng en boos, en nog dring je niet door tot je kind(eren), dat wil je niet meer.

De sfeer in huis is niet meer gezellig

Doordat jouw irritaties bij jou zo hoog oplopen, doe of zeg je regelmatig dingen tegen je kind(eren) die je niet wilt. Je voelt je schuldig en denkt achteraf: ”Dit had toch anders gekund of gemoeten?’

Je bent moe en merkt dat je niet lekker in je vel zit

Elke dag begin je weer vol goede moed maar, je merkt dat je op je tenen loopt en elke dag voer je dezelfde strijd. Je kind(eren) kosten je energie, het moederschap voelt zwaar en vermoeiend. Doordat je al van alles geprobeerd hebt, voel jij je machteloos. Je bent er klaar mee want, zo zag jij het ouderschap niet voor je….

Rust in jezelf en het gezin doordat de kinderen weer naar je luisteren

Zo zonde al dat strijd en gedoe want, de tijd dat je kind(eren) jong zijn komt niet meer terug. De tijd gaat al zo snel, zorg dat je NU van deze bijzondere tijd geniet. Wordt weer de gezellige en energieke moeder die jij wilt zijn. Een moeder die lekker in zijn vel zit, genoeg energie heeft en geniet van het ouderschap doordat de kinderen luisteren en het leuk en gezellig is.

“Ik geloof erin dat elk ‘lastig gedrag’ van een kind een boodschap heeft voor de ouder. Zie deze boodschap en maak het ouderschap voor jezelf leuker en makkelijker. “

‘Van onrust naar ontspannen moederschap’

Een goede baan, fijne relatie, een druk sociaal leven en gelukkige kinderen, zo zag ik, Leonie Olthof, het ideale plaatje toen ik moeder werd voor mij. Vanwege de vroeggeboorte van mijn oudste zoon was ik in één keer van deze roze wolk afgedonderd. Hoewel ik net deed alsof ik alle ballen prima hoog kon houden en gelukkig was, vond ik het ouderschap combineren met mijn eigen leven een behoorlijke uitdaging. Naast moeder van een zoon en een dochter ben ik tevens mantelzorger van mijn man met Niet Aangeboren Hersenletsel, er komt hierdoor veel op mijn schouders terecht. Ik ervaarde door alles veel stress en uiteindelijk zorgde het ouderschap mij dat ik burn-out raakte,

‘Een belangrijk besluit’
Ik heb in mijn leven al twee keer ervaren en gevoeld dat het leven eindig is. Het leven is waardevol, het kan zomaar over of ineens heel anders zijn. Zorg dus dat je NU geniet. Op dat moment voelde ik me niet gelukkig, was doodmoe en niks ging thuis zoals ik wilde. Zo zag ik het moederschap niet voor me, ik wilde genieten en energie hebben om leuke dingen met mijn gezin te doen. Ik nam een belangrijk besluit: ik wil mij nooit meer gestresst voelen. Geen idee hoe ik dit kon bereiken maar ik wist wel dat je geen invloed hebt op de dingen die je overkomen maar wel hoe je er zelf mee om gaat. Ik besloot om de persoon, partner en moeder te zijn die ik wilde zijn.

Ik ben heel veel boeken gaan lezen over ouderschap en kwam erachter dat kinderen jou als ouder ‘spiegelen’. Het is daarom belangrijk dat je zelf als ouder lekker in je vel zit. Ah, dat was het probleem want, het ging alles behalve goed met mij. Ik ging met mezelf aan de slag, eerst naar een psycholoog maar kreeg daar niet de handvaten die ik zocht. Later kwam ik bij een intuitief coach die mij echt heel goed heeft geholpen om de rust in mezelf terug te vinden. Ik heb mijzelf eerlijk in de spiegel gekeken en ben gaan luisteren naar mijn intuitie. Ontspannen en intuitief ouderschap is een leefstijl die er voor mij heeft gezorgd dat ik mij goed voel en voluit geniet van het moederschap. Ik heb een aantal jaren geleden een carriereswitch gemaakt en diverse opleidingen en cursussen gevolgd omtrent coaching en ouderschap. Vanaf 2018 coach ik vanuit mijn eigen praktijk en heb ik al met veel plezier andere moeders geholpen naar meer verbinding met zichzelf en hun kind.

Ontspannen en moeiteloos ouderschap door blijvende rust in jezelf en het gezin.
Wordt de mama die je graag wilt zijn.

Jij begrijpt je kind

Je ziet waarom je kind doet wat ie doet en je weet precies wat je kunt doen en zeggen als je kind weer eens ‘lastig’ gedrag vertoont en niet luistert.

Rust in je gezin

Minder strijd en gedoe thuis en meer rust en gezelligheid in huis. Jij blijft ontspannen ook in lastige en stressvolle situaties.

Ontspannen ouderschap

Je ziet niet meer op tegen de dagen met jouw kind(eren) maar geniet juist van jullie fijne momenten samen.

Wat anderen zeggen….

 

“Toen ik bij Leonie kwam was de relatie met mijn zoontje echt slecht en voelde ik mij een slechte moeder. Ik ben blij dat ik voor mijzelf heb gekozen door met Leonie aan de slag te gaan. Tijdens de spiegelsessie vielen de kwartjes direct, wat mijn leven een stuk makkelijker heeft gemaakt en de relatie met mijn zoon is beter dan ooit!”

– Femke

 

“Toen ik bij Leonie kwam was ik erg moe en miste ik tijd voor mijzelf. Met mijn vijf kinderen was ik constant druk en voelde ik me net een politieagentje. Dankzij Leonie voel ik mij zelfverzekerder, blijer en ontspannender dan daarvoor. ”

– Tineke

Zorg ervoor dat jouw kind weer gaat luisteren doordat, jullie elkaar begrijpen en ervaar een liefdevolle verbinding waarin je er écht voor je kind kunt zijn.

Het is nooit te laat om de band met jouw kind te verbeteren. Meer verbinding met jezelf en je kind kan makkelijker en sneller dan je denkt.

Ik begrijp jou en de situatie

Je loopt al tegen genoeg onbegrip aan, ik weet als geen ander hoe pittig het is om met jonge kinderen ‘alle ballen hoog te houden’. Je hoeft hierdoor niet alles uit te leggen en aan één woord heb ik al genoeg.

Snel en bewezen resultaat

Ik ben niet de zoveelste coach die helpt op basis van ervaring maar mijn coaching is echt bewezen effectief. Je krijgt direct handvaten die je kunt toepassen in je gezin zodat, jouw kind direct beter luistert en jij meer rust ervaart,

Enorme waarde voor een lage prijs

Hoeveel boeken heb jij al gelezen over het ouderschap of hoevaak heb jij wel niet geprobeerd het antwoord te vinden op google maar lijkt niks voor jou te werken? Frustrerend toch? Een kind, ouder en gezinssituatie is voor iedereen anders, wat voor jou werkt vindt je niet in boeken of internet. Bespaar je de tijd, geld en moeite en krijg snel bruikbare handvaten.

Wat wil jouw kind jou vertellen?

Het lijkt er soms misschien wel op dat jouw kind jou express loopt te irriteren maar dat is alles behalve waar. Je kind heeft namelijk het allerbeste met je voor en wilt dat het goed met jou gaat. Pas dan gaat het ook goed met je kind. Er is een onzichtbaar lijntje tussen jou en je kind, waardoor kinderen onbewust emoties, beperkende gevoelens, overtuigingen, stress en onrust van jou als ouder kan oppikken.
Je kan ook zeggen dat ”kinderen hun ouders spiegelen”.

De meeste moeders vragen adviezen aan anderen, lezen opvoedboeken en richten zich op opvoedmethodes of bepaalde technieken, maar vergeten dat ze zelf het voorbeeld zijn voor hun kind. Hoe jouw kind zich gedraagt is afhankelijk van hoe jij in het leven staat en hoe jij je op dat moment van binnen voelt. En dát is wat kinderen spiegelen. Je hoeft je kind dus niet meer op te voeden op de traditionele manier als je zelf leeft vanuit het voorbeeld die jij wilt zijn.

Kijk in de spiegel van je kind en wees dus zelf de verandering die jij in je kind wilt zien en je kind zal meeveranderen.

Ervaringen van andere moeders

 

“Voordat ik bij Leonie kwam voelde ik mij onrustig, was ik aan het piekeren en merkte ik dat ik minder geduld had naar mijn dochter toe. Leonie heeft ervoor gezorgd dat ik mij weer rustig en ontspannen voel en als alleenstaande moeder ook zonder schuldgevoel tijd en ruimte heb om iets voor mijzelf te doen. Ik geniet nu nog intenser van mijn dochter en het ouderschap.”

– Judith

 

“Sinds ik moeder ben geworden, zette ik mijzelf op de laatste plek. Door de hulp van Leonie heb ik geleerd mijzelf op één te zetten en ook goed voor mijn gezin te zorgen. Hierdoor is er meer balans ontstaan en ervaar ik meer rust en geluk. En niet alleen ikzelf maar het hele thuisfront heeft hier baat bij gehad.”

– Annet

Veelgestelde vragen

Is jouw coaching voor iedereen geschikt?

Ik kan en wil niet iedereen helpen. Ik coach alleen de mensen die bereid zijn om aan de relatie met zichzelf en het gezin te werken. Daarnaast moet je open staan om naar jezelf te kijken. Als je daartoe bereid bent, weet ik zeker dat mijn coaching succesvol zal zijn. De resultaten zijn altijd nog positief geweest, zie de verschillende reviews. Mocht je toch nog twijfelen of het iets voor je is, dan zal ik dat eerlijk aangeven of een spiegel coachsessie jou verder gaat helpen in een gratis Spiegel gesprek gesprek. 

Hoe weet ik zeker dat ik het resultaat behaald?
Niks is zeker in het leven, garanties kan ik daarom nooit geven. Wat ik wel kan zeggen is dat velen je al voor zijn gegaan en hele mooie resultaten hebben bereikt. Als jij voelt dat je ervoor wilt gaan, dan volgt ook snel resultaat.
Worden de kosten vergoed?
Ik werk bewust niet samen met zorgverzekeraars maar soms is een vergoeding ook mogelijk via een andere weg.
Ik zie vaak dat werkgevers bereid zijn om (een deel) van de kosten te betalen.

Particulieren kunnen de kosten wel als scholingskosten aftrekken van de inkomstenbelasting. Check hiervoor de regels bij de belastingdienst.

Zelfstandig ondernemers kunnen de kosten aftrekken als bedrijfskosten.

Zie het vooral als investering in jezelf en je gezin, ben jij het waard om het leven te gaan leiden waar je gelukkig van wordt?

Als de kosten voor jou de enige drempel is om het traject te gaan volgen denk ik met alle liefde met je mee om het voor jou alsnog mogelijk te maken. Zo is bijvoorbeeld een termijnbetaling ook mogelijk.

Wat nou als ik al hulp heb (gehad)?

Heel goed dat je tijd en energie hebt gestopt in het zoeken naar oplossing. Maar kijk eens eerlijk naar jezelf, heeft het ook al hetgene bereikt wat jij zal willen? Ik zie teveel dat mensen voor bepaalde hulp kiezen op advies van een ander maar vergeten te voelen of het ook bij jou past. Dat is zonde van jouw tijd en energie en het levert alleen maar frustrtie op omdat je niet het gewenste resultaat bereikt, zonde toch?

Om erachter te komen of mijn hulp bij jou past vraag dan een Gratis Spiegel gesprek aan. Dan kunnen we van beiden kanten kijken of er een klik is en zal ik ook eerlijk aangeven of ik de juiste persoon bent om jouw te helpen.

Wanneer vindt de spiegelcoachsessie plaats?
Je kan online direct jouw afspraak inplannen. Staat er geen geschikt moment tussen? Neem dan even contact met mij op om te kijken of er andere mogelijkheden zijn.
Waar vinden de coachsessies plaats?
De coachsessies kunnen plaatsvinden in mijn praktijk in Doetinchem maar online coaching is ook prima mogelijk. Voel maar wat jij fijn vindt.

Weten wat jouw kind aan jou wilt vertellen?

Kies voor jouw geluk en die van jouw kind(eren).

Spiegel coachsessie

Normale prijs €249,-

Alleen nu:

€197,-

Kom erachter wat er speelt bij jou en/of je kind en krijg inzicht welke stappen jij kunt zetten naar meer rust in jezelf en het ouderschap.

120 minuten

Kan zowel online als op locatie in Doetinchem

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Toe aan rust in huis?

Er zijn al velen jouw voor gegaan. Ik gun jou en je gezin meer plezier, rust en verbinding. Gun jij dat jezelf ook?

GRATIS mini masterclass 'Van overleven naar écht leven als moeder'

In 10 minuten weet jij hoe jij vanuit rust en vertrouwen als moeder 'alle ballen hoog kan houden'en kunt leven zonder opvoedstress.

Direct te bekijken en 10 concrete stappen en tips zodat jij ontspannen kunt leven en voluit kunt genieten van het ouderschap

Check direct je mailbox (ook de spam) om direct de masterclass te bekijken