Intuitieve onspanningsmassage Doetinchem: Rust in je hoofd en lijf

Luister naar wat jouw lichaam jou wilt vertellen met een intuitieve massage in Doetinchem
afspraak maken

Spanning in je lijf

Je ervaart al enige tijd spanning in je lijf en het lukt je niet goed om rust te nemen. Wellicht zit je momenteel in een stressvolle periode waarbij het je niet lukt om te ontspannen.

Niet lekker in je vel

Je bent al geruime tijd erg moe en zit niet lekker in je vel. Je weet niet meer waar je nieuwe energie vandaan kunt halen om je weer uitgerust en in balans te voelen.

Je hebt lichamelijke klachten

Pijntje hier, pijntje daar, je lichaam werkt niet altijd mee. Het houd je tegen om de dingen te doen die je graag zou willen.

Even helemaal niks….

Jezelf geven wat jij op dat moment nodig hebt en inzicht krijgen hoe jij je weer uitgerust en blijvend in balans kunt voelen

“Ik wil dat iedereen de taal van zijn lichaam leert spreken en gaat luisteren naar zijn intuitie zodat, je weet wat jij nodig hebt om niet uit balans te raken.”

‘Van overleven naar écht leven’

Ik ben Leonie Olthof, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Na een tweetal ingrijpende gebeurtenissen ervaarde ik veel stress, spanning in mijn lijf, fysieke klachten en zat ik veel in mijn hoofd. Een massage vind ik altijd heerlijk en hielpen mij op dat moment even van mijn klachten af. Een paar dagen later kwam echter dezelfde spanning weer terug. Ik wilde graag de oorzaak van mijn spanning gaan vinden waardoor ik weer vrolijk, ontspannen en met energie door het leven kon gaan. Mijn fysieke klachten beperkten mij in mijn doen, ik had bijvoorbeeld veel hoofdpijn.

Door te leren luisteren naar mijn intuïtie heb ik mijn spanning los kunnen laten en ga ik nu ontspannen door het leven. 

Sindsdien is mijn hoofdpijn ook verdwenen, dit doordat ik mijzelf geef wat ik nodig heb om ook ontspannen te blijven. Ik leerde en ervaarde dat het heel belangrijk is om naar je lijf te luisteren maar, dat dit voor veel mensen best lastig is.

Ik heb diverse coaching en massage cursussen gevolgd en geef tijdens de intuïtieve massage jou het beste van beiden. Ik gun het anderen ook om eens écht stil te staan bij je lijf en jezelf te geven wat jij nodig hebt om voluit te kunnen genieten van het leven.

Wat anderen zeggen….

 

”Toen ik het aanbod van intuïtieve massage zag, voelde ik dat dit precies is wat ik nodig had. In het begin vond ik het best spannend maar Leonie zorgde al snel voor een enorme rust in mij. Tijdens de behandeling voelde ik van alles gebeuren in mijn lijf. Het was heel fijn en heeft mij een belangrijk inzicht opgeleverd. Zeker een aanrader, ik heb direct een volgende afspraak gepland”.

 

“Na een aantal hectische jaren en constante zorg voor mijn kinderen, voelde ik dat het nu eens tijd werd om meer aandacht aan mijzelf te besteden. De intuïtieve massage past daar goed bij. Het was een bijzondere ervaring die ik niet had willen missen. Na afloop merkte ik al duidelijk verschil. Ik was ontspannen en voelde meer ruimte en ik kon veel beter adem halen. Ik merk dat er echt iets in gang is gezet bij mij.”

Wat heeft jouw lichaam jou te vertellen?

De intuitieve massage is een zachte vorm van massage waarbij ik vanuit mijn intuitie energetisch verbinding met jou maak. Een intuitieve massage is iedere keer anders, afgestemd op datgene wat jouw lijf op dat moment nodig heeft. Een diepe ontspanningsmassage waarbij je een ontmoeting hebt met jezelf. Luister naar het verhaal van jouw lichaam. Hoe is het écht met jou? Wat zegt jouw lijf en/of klachten tegen jou en wat heb jij nu nodig?

Even helemaal uit de drukte van de dag, helemaal uit je hoofd en contact maken met je lijf. Een intuitieve massage is een uitnodiging om even stil te staan bij jezelf. Wordt je bewust van jouw lijf om vervolgens met nieuwe energie het leven van alle dag weer op te pakken.

Weten wat jouw lichaam jou heeft te vertellen?

Intuïtieve massage

€80,-

Weet wat jouw lichaam jou heeft te vertellen. Maak contact met jouw intuitie en wordt je bewust van je lijf om daarna weer met nieuwe energie het leven van alle dag weer op te pakken.

90 minuten

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Veelgestelde vragen

Is de intuitieve massage voor iedereen geschikt?
Als jij houd van ontspanningsmassage en open staat voor persoonlijke ontwikkeling is de intuitieve massage geschikt voor jou.
Moet ik persé lichamelijke klachten hebben?

Nee, je hoeft geen lichamelijke klachten of specifieke vraag over jezelf te hebben. Veel mensen zijn ook gewoon nieuwsgierig naar wat je lijf je te vertellen heeft en komen zo toch tot fijne inzichten.

Worden de kosten vergoed?
Ik werk bewust niet samen met zorgverzekeraars maar soms is een vergoeding ook mogelijk via een andere weg.

Zie het vooral als investering in jezelf, ben jij het waard om te mogen ontspannen en tevens inzichten te krijgen om met meer rust en balans in jouw leven te staan?

Wat als ik ook ,met mijn klacht bij een fysiotherapeut loop?
Heel goed dat je al met iets bezig bent. Het ene hoeft het andere niet in de weg te staan. Beiden kan juist mooi aanvullend werken. Ik ben zelf geen arts maar heb vaak wel net een andere kijk op dingen wat verhelderend kan werken. Sommige mensen die bij de fysio zijn uitbehandeld krijgen dan toch weer inzichten wat voor verbetering zorgt.
Wanneer vinden de massage plaats?
Je kan gemakkelijk zelf een afspraak maken via mijn online agenda. Staat er niet een geschikt moment tussen, neem dan even contact op dan bekijk ik of er nog andere mogelijkheden zijn.
Waar vindt de massage plaats?

De massage vindt plaats in mijn praktijk in Doetinchem.

Wil jij op een ontspannende manier weten wat jouw lichaam jou heeft te vertellen? Maak een afspraak in mijn praktijk in Doetinchem