Intuïtieve coaching en massage voor moeders in Doetinchem en omgeving

Ontdek hoe jij blijvende rust in jezelf en het gezin creëert. Maak een afspraak in Doetinchem.

Centrum voor intuïtief ouderschap Doetinchem

Moeder mogen worden is een groot geschenk maar, het zet ook wel je hele leven op zijn kop. Je hebt ineens de verantwoordelijkheid over een klein mensje wat veel tijd en aandacht van je vraagt. Ik vind het ouderschap een van de mooiste taken uit het leven maar elke leeftijdscategorie van jouw kind kent de nodige uitdagingen. Hierdoor kan je kind wellicht wel eens het bloed onder je nagels vandaan halen en levert het ouderschap jou extra stress op.

Toen ik in 2015 voor het eerst moeder mocht worden ervaarde ik zelf erg veel stress. Mijn man had twee jaar daarvoor een zwaar motorongeluk gehad en heeft daarbij blijvend hersenletsel en mijn zoontje kwam onverwachts drie maanden te vroeg op deze wereld. Gebeurtenissen waar je geen invloed op hebt, behalve hoe je er zelf mee om gaat. Ik wilde een goede moeder zijn maar merkte dat ik alleen maar meer stress kreeg en dat ik wel eens op een manier reageerde naar mijn man en kind wat ik niet wilde. Ik kreeg uiteindelijk een burn out en besloot nooit meer een gestreste moeder te willen zijn. Ik wilde lekker in mijn vel zitten, echte verbinding ervaren met mijn kind en voluit genieten van het ouderschap zonder gedoe en stress. Want, wat als ik omval, wie zorgt er dan voor mijn gezin?

Geen idee hoe ik dit kon bereiken maar het begon bij hulp vragen, iets wat ik toen best lastig vond. Eerst in de reguliere hulpverlening maar hier kreeg ik niet hetgeen waar ik naar verlangde. Uiteindelijk heeft intuïtieve coaching en massage ervoor gezorgd dat ik de verbinding met mijzelf en mijn kind terug vond. Sindsdien ervaar ik het ouderschap als iets relaxed waar ik voluit van geniet. Inmiddels heb ik zelf diverse opleidingen en cursussen gevolg en al tientallen andere moeders mogen begeleiden om de moeder te mogen zijn die jij wilt zijn.

 

“Door de hulp van Leonie heb ik geleerd om goed voor mijzelf maar ook mijn gezin te zorgen waardoor er meer balans is ontstaan en ik meer rust en geluk ervaar. En niet alleen ikzelf maar het hele thuisfront heeft hier baat bij.”

– Annet

 

“Ik voelde me gejaagd, was aan het piekeren en merkte dat ik minder geduld had naar mijn dochter. Leonie heeft ervoor gezorgd dat ik mij weer ontspannen en energiek voel waardoor ik meer rust heb en intenser geniet van mijn dochter.”

– Judith

Intuïtieve coaching en massage voor moeders in Doetinchem e.o.

Door mijn intuïtieve coaching en massage in Doetinchem leer jij de rust in jezelf en het gezin terug vinden. Je geeft het ouderschap vorm op een manier wat bij jou past, ongeacht wat een ander daarvan vindt. Hierdoor creëer jij meer verbinding met jezelf en je kind.

Prijzen Intuïtieve coaching en massage Doetinchem

Spiegel gesprek

Normale prijs €49,-

Alleen nu:

Gratis

Kom erachter wat er speelt bij jou en/of je kind en krijg inzicht welke stappen jij kunt zetten naar meer rust in jezelf en het ouderschap.

45 minuten

Telefonisch of online via Zoom

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Intuïtieve massage

Normale prijs €99,-

Alleen nu:

€80,-

Wat heeft jouw lichaam jou te vertellen? Kom erachter hoe het écht met jou gaat, sta stil bij je lijf en kom in contact met jouw intuïtie. Krijg inzichten voor blijvende rust en ontspanning.

90 minuten

Intuïtieve massge in Doetinchem

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Spiegel coach-sessie

Normale prijs €249,-

Alleen nu:

€197,-

Kom erachter waarom je kind doet wat ie doet, wat jouw kind écht van jou nodig heeft en wat jij kunt doen om de situatie te veranderen.

Wat wil jouw kind met zijn gedrag graag aan jou vertellen?

120 minuten

Kan zowel online als op locatie in Doetinchem

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Coachtraject ‘Van overleven naar écht leven’

Normale prijs €1999,-

Alleen nu:

€1500,-

Ontwikkel een manier van leven dat bij jou past en waarin jij continue rust, balans en harmonie ervaart zodat, het opvoeden moeiteloos gaat en jij voluit geniet van het ouderschap.

In 6 maanden, 6 uitgebreide coachsessies en 24/7persoonlijke begeleiding middels whats app support

Indien gewenst, gratis intuïtieve massage

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Neem vrijblijvend contact op

Neem via het onderstaand formulier contact met me op om de mogelijkheden voor Intuïtieve Coaching en Massage in Doetinchem of online te bespreken.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Bedrijfsinformatie

Centrum voor intuitief ouderschap
Turfweg 36a
7004 HS
Doetinchem
Gelderland
Nederland

06-12164672
info@cvio.nl
Btw-nummer: NL001883738B91
Kvk-nummer: 71232451
www.centrumvoorintuitiefouderschap.nl