Rust in jezelf en het gezin

Ontdek wat er speelt tussen jou en je kind en hoe jij die ontspannen moeder kunt zijn zonder (opvoed) stress
Gratis Spiegelgesprek

Heb jij kinderen, maar…….

  • Merk jij dat jij je geregeld irriteert en je kinderen het bloed onder je nagels vandaan halen?
  • Heb jij het gevoel dat je de hele dag ‘politieagentje’ aan het spelen bent en streng en boos moet zijn omdat je kind(eren) anders niet luisteren?
  • Jij wel eens dingen doet of zegt richting je kinderen die jij liever niet had gedaan? 
  • Merk jij dat je kinderen je heel veel energie kosten en jezelf erg moe bent? 
  • Wil jij vanuit rust en ontspanning genieten van het ouderschap maar, weet je alleen niet hoe je dit kunt bereiken?

Wat is een spiegelgesprek?

Dit gratis (telefonisch) gesprek heet niet voor niets spiegelgesprek want, jouw kind is jouw spiegel. Eigenlijk wil jouw kind liefdevol vertellen wat zij voelen en zien en wat er in jou leeft. Dit kunnen kinderen niet altijd goed in woorden zeggen en daarom laten ze het letterlijk zien in hun (lastige) gedrag.

Tijdens het gratis spiegelgesprek kom jij achter de spiegelboodschap van jouw kind. Na dit spiegelgesprek weet jij hoe jij de relatie met je kind kunt verbeteren en zelf weer rust en ontspanning kunt gaan ervaren in het ouderschap. 

Plan direct jouw gratis (telefonisch) spiegelgesprek voor persoonlijke tip en handvaten voor rust in jezelf en het gezin. 

Hoe zorg ik dat mijn kind luistert

‘Van overleven naar écht leven’

Ik ben Leonie Olthof, getrouwd en moeder van 2 jonge kinderen.
Het moederschap heeft mijn leven totaal veranderd, ineens heb je de verantwoordelijkheid over een kind waar je zoveel liefde voor voelt.
Je moet voor jezelf maar ook voor je kind zorgen, en in mijn geval ook voor mijn man waar ik mantelzorger van ben.

Door de extreme vroeggeboorte van mijn oudste zoon en het ongeluk van mijn man ervaarde ik veel stress. Doordat ik naast moeder ook mantelzorger ben, besefte ik mij dat goed voor mijzelf zorgen extra belangrijk is. Ik besloot geen stress meer te willen ervaren in mijn leven en voluit te gaan genieten van het ouderschap en mijn kinderen. Maar hoe kon ik dat bereiken?

Mijn zoektocht naar ontspannen en moeiteloos ouderschap begon. Door het leven en opvoeden vanuit mijn intuitie heb ik een manier van leven ontwikkelt waarbij ik rust en verbinding met mijzelf en mijn kinderen ervaar. Het ouderschap ervaar ik niet meer als zwaar maar iets waar ik voluit van geniet, dat gun ik jou ook.

Wat anderen zeggen over het spiegelgesprek….

”Ik twijfelde om het spiegelgesprek aan te vragen want, wist niet zo goed wat ik ervan kon verwachten. Ik ben blij dat ik het gedaan heb want, het heeft mij een andere kijk gegeven op mijn kinderen. Ik begrijp ze hierdoor beter. Ik ben met de inzichten aan de slag gegaan en ervaar nu veel meer rust en voel mijn kinderen beter aan.”

Dinda

Twee kinderen van 7&9 jaar

 

”Het gesprek met Leonie gaf mij al heel veel rust. Ik heb al zoveel gelezen en geprobeerd maar Leonie gaf mij een andere kijk op mijzelf en het gedrag van mijn kind. Als ik dit had geweten, had ik het gesprek al veel eerder aangevraagd. “

Annet

zoontje van 2 jaar

”Leonie is een spontane vrouw die op een nuchtere en liefdevolle manier direct kan terugkoppelen wat er aan de hand is. Zo had ik nog nooit naar de situatie gekeken en haar tips hadden direct effect”

Danielle

Alleenstaande moeder, zoon van 5 jaar

Wil jij ook rust in jezelf en het ouderschap maar vraag jij je af hoe je dit kunt bereiken?

Er zijn al velen jouw voor gegaan. Ik ben het levende bewijs dat het werkt. Ik leg mijn aanpak graag uit tijdens een gratis Spiegel gesprek

GRATIS mini masterclass 'Van overleven naar écht leven als moeder'

In 10 minuten weet jij hoe jij vanuit rust en vertrouwen als moeder 'alle ballen hoog kan houden'en kunt leven zonder opvoedstress.

Direct te bekijken en 10 concrete stappen en tips zodat jij ontspannen kunt leven en voluit kunt genieten van het ouderschap

Check direct je mailbox (ook de spam) om direct de masterclass te bekijken