Creëer rust in jezelf en jouw gezin, ervaar het moederschap als ontspannen en iets waar je voluit van geniet.

Je 'moet' veel, komt tijd tekort en voelt je gejaagd

Er zit altijd te weinig uren in een dag, je To-Do lijst is nooit af en je hebt het gevoel dat je achter de feiten aan loopt. Je bent moe, voelt je gejaagd en hebt eigenlijk nergens zin in maar het ‘moet’ toch gebeuren. Je zorgt voor alles en iedereen maar je mist tijd en ontspanning voor jezelf.

Je kind haalt regelmatig het bloed onder je nagels vandaan

Het lijkt wel of je kind(eren) nooit luisteren, wat je ook probeert het levert vaak strijd en gedoe op. Je bent moe en prikkelbaar, waardoor je wel eens dingen zegt of doet tegen je kind(eren)en die je eigenlijk niet wilt. Je bent voor je gevoel de hele dag streng, boos en aan het corrigeren en voelt je meer een ‘politieagentje’ dan een moeder.

Je hebt het gevoel het nooit goed te doen

Je werkt hard om ‘alle ballen hoog’ te houden maar je hebt het gevoel het nooit goed te doen. Je hebt al van alles geprobeerd om de rust in jezelf en de harmonie in het gezin terug te vinden maar, niks lijkt te helpen. Je bent moe van alle ‘goedbedoelde’ opmerkingen en adviezen van mensen uit jouw omgeving.

Je bent klaar met de constante strijd met jouw kind(eren). Je bent moe en wilt rust in jezelf en het gezin zodat, je op een ontspannen manier voluit kunt genieten van het ouderschap.

Je wilt weer lekker in je vel zitten en een moeder zijn die elke dag zin heeft in een nieuwe dag met de kind(eren). Konden je kind(eren) maar gewoon eens naar jouw luisteren, zodat het weer leuk en gezellig thuis is. Het voelt alsof je constant ‘politietagentje’ aan het spelen bent, dat is vermoeiend en het put je uit. Je bent er klaar mee want, zo zag jij het moederschap niet voor je.

“Ik geloof erin dat elke ouder uit de ‘ratrace’ kan stappen en het ouderschap een stuk relaxter, leuker en makkelijk kan maken.”

‘Van overleven naar écht leven’

Ik ben Leonie Olthof, getrouwd en moeder van twee kinderen. Voordat ik moeder werd, was ik altijd iemand die graag werkte volgens planning en de controle wilde houden. Nadat mijn man een zwaar motorongeluk kreeg en mijn oudste zoon drie maanden eerder dan gepland geboren werd, besefte ik mij dat het leven niet te plannen valt. Het enige waar je zelf invloed op hebt is hoe je ermee omgaat.
Het moederschap heeft mijn leven totaal veranderd, ik had nu ineens naast mijn man waar ik mantelzorger voor ben, ook een zoon waarvoor ik moest zorgen. Ik voelde zoveel liefde voor beiden en wilde zo goed mogelijk voor ze zorgen maar vergat daarin mijzelf. Ik was moe, raakte mezelf kwijt en kon niet genieten van het moeder zijn en raakte burn-out. Zo zag ik het ouderschap niet voor me en ik maakte een voor mij toen een belangrijk besluit: ‘ ik wil geen gestresste moeder zijn en voluit genieten van het moederschap’. Ik wist wat ik wilde maar, hoe kon ik dat bereiken?

Als moeder en daarnaast voor mij ook als mantelzorger leef je haast constant wel in een stressvolle omgeving, echter hoef jij je hierdoor niet zelf ook getresst te voelen. Door alle stress van het ongeluk en de vroeggeboorte, ervaarde ik alles als zwaar en liep de relatie met mijn zoon en partner ook niet zoals ik wilde. Echter besef ik mij al te goed dat je altijd een keuze hebt, wil je anders dan gaat jou dat lukken. Inmiddels heb ik een manier van leven ontwikkelt waarbij ik rust en verbinding met mijzelf en mijn kinderen ervaar. Het ouderschap ervaar ik niet meer als zwaar maar als iets wat mij energie geeft en waar ik voluit van geniet, dat gun ik jou ook.

Ontspannen en moeiteloos ouderschap door blijvende rust in jezelf en het gezin.
Wordt de mama die je graag wilt zijn.

Rust in je hoofd

Stop met piekeren en het gevoel van ‘moeten’, ervaar voldoende me-time en vind een manier om blijvend tot rust te komen.

Rust in je gezin

Minder strijd en gedoe thuis en meer rust en gezelligheid in huis. Jij blijft ontspannen ook in lastige en stressvolle situaties.

Moeiteloos opvoeden

Krijg een andere kijk op het ouderschap en jezelf door een manier van leven en opvoeden te vinden die bij jou past, ongeacht wat een ander ervan vindt.

Wat anderen zeggen…

 

“Toen ik bij Leonie kwam was de relatie met mijn zoontje echt slecht en voelde ik mij een slechte moeder. Ik ben blij dat ik voor mijzelf heb gekozen door met Leonie aan de slag te gaan. De kwartjes vielen direct wat mijn leven een stuk makkelijker heeft gemaakt en de relatie met mijn zoon is beter dan ooit!”

– Femke

 

“Toen ik bij Leonie kwam was ik erg moe en miste ik tijd voor mijzelf. Leonie gaf mij elke keer eye openers waarmee ik direct aan de slag kon. Dankzij het traject kan ik veel beter beslissingen maken, waardoor ik mij sterker, blijer en ontspannender voel dan daarvoor.”

– Tineke

Kinderen zijn toch ook jouw kostbaarste bezit? Zorg ervoor dat je geniet van deze bijzondere tijd door het krijgen van een andere kijk op het ouderschap en jezelf.

Je leeft het leven wat jou en je kind gelukkig maakt. Je voelt je relaxed, vrij en in balans. De relatie met jouw kind(eren) verbetert waardoor het opvoeden een stuk leuker en gemakkelijker gaat.

Ik begrijp jou en de situatie

Je loopt al tegen genoeg onbegrip aan, als ervaringsdeskundige hoef je mij niks uit te leggen en weet ik hoe het voor jou is.

Snel en bewezen resultaat

Ik ben iemand die direct de ‘angel’ eruit haalt en tot de kern komt. We lossen de oorzaak op i.p.v zoals vaak alleen symptomen bestrijden. Zo heb jij een blijvende oplossing en merk jij na de 1e sessie al dat het beter met jou én de thuissituatie gaat

Praktisch en nuchter

Intuïtieve coaching klinkt misschien ‘zweverig’ maar ik ben alles behalve dat. We gaan niet op een matje zitten of mediteren ofzo. Nee, ik werk niet volgens ‘het boekje’ maar kijk écht naar jou. Ik ben meer van de hands-on en praktische aanpak die écht werkt

Rust in jezelf en voluit genieten van het ouderschap

Hoe zou het voor jou zijn als je de vrijheid in jezelf ervaart om te doen wat jij wilt? Je voelt je niet meer een politieagent in huis en de kinderen luisteren naar jou. Je ervaart een liefdevolle verbinding met jouw kind(eren) wat het opvoeden een stuk gemakkelijker maakt. Je hebt eindelijk voldoende tijd en rust in jezelf om te genieten van jouw me-time. Als je eerder had geweten dat het ook zo kon……

Ervaringen van andere moeders

 

“Voordat ik bij Leonie kwam voelde ik mij onrustig, was ik aan het piekeren en merkte ik dat ik minder geduld had naar mijn dochter toe. Leonie heeft ervoor gezorgd dat ik mij weer rustig en ontspannen voel en als alleenstaande moeder ook zonder schuldgevoel tijd en ruimte heb om iets voor mijzelf te doen. Ik geniet nu nog intenser van mijn dochter en het ouderschap.”

– Judith

 

“Sinds ik moeder ben geworden, zette ik mijzelf op de laatste plek. Door de hulp van Leonie heb ik geleerd mijzelf op één te zetten en ook goed voor mijn gezin te zorgen. Hierdoor is er meer balans ontstaan en ervaar ik meer rust en geluk. En niet alleen ikzelf maar het hele thuisfront heeft hier baat bij gehad.”

– Annet

Aan de slag om de moeder te worden die jij wilt?

Kies voor jouw geluk en die van jouw kind(eren).

Spiegel gesprek

Normale prijs €49,-

Alleen nu:

Gratis

Kom erachter wat er speelt bij jou en/of je kind en krijg inzicht welke stappen jij kunt zetten naar meer rust in jezelf en het ouderschap.

45 minuten

Telefonisch of online via Zoom

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Intuïtieve massage

Normale prijs €99,-

Alleen nu:

€80,-

Wat heeft jouw lichaam jou te vertellen? Kom erachter hoe het écht met jou gaat, sta stil bij je lijf en kom in contact met jouw intuïtie. Krijg inzichten voor blijvende rust en ontspanning.

90 minuten

Intuïtieve massge in Doetinchem

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Spiegel coach-sessie

Normale prijs €249,-

Alleen nu:

€197,-

Kom erachter waarom je kind doet wat ie doet, wat jouw kind écht van jou nodig heeft en wat jij kunt doen om de situatie te veranderen.

Wat wil jouw kind met zijn gedrag graag aan jou vertellen?

120 minuten

Kan zowel online als op locatie in Doetinchem

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Coachtraject ‘Van overleven naar écht leven’

Normale prijs €1999,-

Alleen nu:

€1500,-

Ontwikkel een manier van leven dat bij jou past en waarin jij continue rust, balans en harmonie ervaart zodat, het opvoeden moeiteloos gaat en jij voluit geniet van het ouderschap.

In 6 maanden, 6 uitgebreide coachsessies en 24/7persoonlijke begeleiding middels whats app support

Indien gewenst, gratis intuïtieve massage

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Veelgestelde vragen

Is coaching voor iedereen geschikt?

Ik kan en wil niet iedereen helpen. Ik coach alleen de mensen die bereid zijn om aan de relatie met zichzelf en het gezin te werken. Daarnaast moet je open staan om naar jezelf te kijken. Als je daartoe bereid bent, weet ik zeker dat mijn coaching succesvol zal zijn.

Hoe weet ik zeker dat ik het resultaat behaald?

Niks is zeker in het leven, garanties kan ik daarom nooit geven. Wat ik wel kan zeggen is dat velen je al voor zijn gegaan en hele mooie resultaten hebben bereikt. Als jij voelt dat je ervoor wilt gaan, dan volgt ook snel resultaat.

Hoeveel tijd kost het coachtraject?
Het enige wat ik van je vraag is actieve aanwezigheid tijdens de sessies. Je krijgt geen huiswerk mee o.i.d. Alles draait om bewustwording en dat heeft tijd nodig om de verandering te integreren in jouw leven. Het enige waar jij tijd in moet stoppen is tijdig aan de bel trekken als je vast loopt zodat, je verder kunt en snel het resultaat bereikt.
Worden de kosten vergoed?

Ik werk bewust niet samen met zorgverzekeraars maar soms is een vergoeding ook mogelijk via een andere weg. 

Ik zie vaak dat werkgevers bereid zijn om (een deel) van de kosten te betalen.

Particulieren kunnen de kosten wel als scholingskosten aftrekken van de inkomstenbelasting. Check hiervoor de regels bij de belastingdienst. 

 Zelfstandig ondernemers kunnen de kosten aftrekken als bedrijfskosten. 

 Zie het vooral als investering in jezelf en je gezin, ben jij het waard om het leven te gaan leiden waar je gelukkig van wordt? 

 Als de kosten voor jou de enige drempel is om het traject te gaan volgen denk ik met alle liefde met je mee om het voor jou alsnog mogelijk te maken. Zo is bijvoorbeeld een termijnbetaling ook mogelijk.

Wat nou als ik al hulp heb (gehad)?

Heel goed dat je tijd en energie hebt gestopt in het zoeken naar oplossing. Maar kijk eens eerlijk naar jezelf, heeft het ook al hetgene bereikt wat jij zal willen? Ik zie teveel dat mensen voor bepaalde hulp kiezen op advies van een ander maar vergeten te voelen of het ook bij jou past. Dat is zonde van jouw tijd en energie en het levert alleen maar frustrtie op omdat je niet het gewenste resultaat bereikt, zonde toch?

Om erachter te komen of mijn hulp bij jou past vraag dan een Gratis Inzichtgesprek aan. Dan kunnen we van beiden kanten kijken of er een klik is en zal ik ook eerlijk aangeven of ik de juiste persoon bent om jouw te helpen.

Wanneer vinden de coachsessies plaats?

Wanneer de coachsessies plaatsvinden is helemaal aan jou zelf. Er staat geen standaard termijn voor elke sessie. Jij mag zelf voelen hoeveel tijd er tussen een sessie mag zitten, enige voorwaarde is dat alle sessies binnen zes maanden zijn gebruikt.

Waar vinden de coachsessies plaats?
De coachsessies kunnen plaatsvinden in mijn praktijk in Doetinchem maar online coaching is ook prima mogelijk. Voel maar wat jij fijn vindt.
Waarom is coaching zo duur?
Duur? Dit is voor iedereen anders en ik kan niet in jouw portemonnee kijken. Ik besef mij heel goed dat mijn coaching niet voor iedereen betaalbaar is en ik kan en wil ook niet iedereen helpen. Zelf heb ik wel 20 keer zoveel geld uitgegeven om het leven te bereiken wat ik nu heb. Al deze lessen leer jij ook maar dan voor een veel voordelige prijs. Dus duur is het dan zeker niet. Je zal jezelf en je kinderen er een groot plezier mee doen als de situatie veranderd. Ik zie de kosten van een coachtraject dan ook als een investering voor jezelf en je gezin. De vraag die jij alleen jezelf mag stellen, wat is jou dat waard?

Wil je wel graag starten maar zie je even niet hoe je dit kan gaan financieren? Neem dan even contact met mij op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Wil jij ook rust in jezelf en het ouderschap maar vraag jij je af hoe je dit kunt bereiken?

Er zijn al velen jouw voor gegaan. Ik ben het levende bewijs dat het werkt. Ik leg mijn aanpak graag uit tijdens een gratis Spiegel gesprek.